Quality Food

Skuś się
Na egzotyczne
smaki

PRODUKTY WYSOKIEJ JAKOŚCI

Odkryj nowe
połączenia
smaków

SZYBKIE PROSTE PRZEPISY
DOSKONAŁE ROZWIĄZANIE DLA WEGAN, WEGETARIAN I FLEXITARIAN

Quality Food - Exotic Taste Of Nature

Wysokojakościowe pulpy owocowe swój niepowtarzalny smak zawdzięczają wykorzystaniu wyłącznie dojrzałych i wyselekcjonowanych owoców. Pulpa z mango to idealny dodatek do deserów, takich jak mango sticky rice oraz pudding chia z mango. Oprócz owocowych pulp mango i marakui, marka QF oferuje również czarną sól himalajską Kala Namak, która poza standardowym właściwościom, nadaje daniom zapach i smak jaj, co czyni ją świetnym dodatkiem do wegańskiej jajecznicy, omletów oraz warzywnych kotlecików.

Woda kokosowa z witaminą C 320ml

Wysoka zawartość
witaminy C

Woda kokosowa z witaminą C,
to naturalny izotonik, który
doskonale ugasi Twoje pragnienie
i wzbogaci organizm
o dawkę witaminy C
Woda kokosowa z guaraną 320ml

Wysoka zawartość
kofeiny i magnezu

Woda kokosowa z ekstraktem
z guarany i magnezem, nie
tylko ugasi Twoje pragnienie,
ale jednocześnie doda Ci
energii na cały dzień.
Woda kokosowa z liczi 320ml

Wysoka zawartość
witaminy D

Woda kokosowa z witaminą D3
i sokiem z liczi to naturalny izotonik,
który doskonale ugasi Twoje pragnienie
i wzbogaci organizm o dawkę cennych
witamin oraz błonnik.
Woda kokosowa z acai 320ml

Wysoka zawartość
witaminy C i kolagenu

Naturalny izotonik, który ugasi Twoje pragnienie
i wzbogaci organizm o dawkę doskonale
przyswajalnego kolagenu rybiego.
Woda kokosowa z kofeiną 320 ml

Wysoka zawartość
guarany

Wyjątkowe połączenie pobudzenia
oraz nawodnienia, które sprawdzi
się nie tylko u osób aktywnych fizycznie
i umysłowo, ale również u tych, którzy
chcieliby poczuć ochłodę w upalne dni.
Pulpa z mango 450g

Najlepsza odmiana
mango Alphonso

Posiada gładka konsystencję
oraz delikatny, egzotycznie słodki
smak i aromat. Świetnie sprawdzi
się podczas przygotowywania
deserów, koktajli oraz lodów.
Pulpa z marakui 170 g

Idealna do deserów
i drinków

Pulpa z marakui to kwintesencja egzotyki.
Posiada świeży, słodki smak przełamany
orzeźwiająco-kwaśnym akcentem. Dzięki swojej
niesamowitej konsystencji pełnej gęstego
miąższu jest bardzo dekoracyjna, dlatego
świetnie sprawdzi się jako ozdobny element
deserów i słodkich dań.
Nasiona chia 150g

Dodatek do deserów

Nasiona chia to prawdziwe bogactwo witamin
i minerałów. Posiadają, aż 47 razy więcej kwasów
tłuszczowych omega-3 niż nasiona sezamu.
Posiadają 14 razy więcej wapnia niż nasiona słonecznika.
Dodatkowo są bogatym źródłem fosforu.
Tapioka perły duże 300g

Do bubble tea
i deserów

Duże perły tapioki stanowią
charakterystyczny element różnych
dań i napojów. Tapioka jest lekkostrawna,
nie zawiera glutenu, jest odpowiednia
dla wegan i wegetarian.
Tapioka perły 370 g

Do puddingów
i deserów

Perły tapioki to drobne kuleczki wytwarzane
z bulwy manioku, warzywa popularnego
w Azji i Ameryce Południowej. Tapioka jest lekkostrawna,
nie zawiera glutenu, jest odpowiednia
dla wegan i wegetarian.
Quinoa komosa ryżowa mieszana 250g

Do lekkich sałatek

Quinoa doceniania przez specjalistów
od zdrowego żywienia i szefów kuchni.
Quinoa biała jest najdelikatniejsza w smaku.
Czarna i czerwona zachowuje swoją twardość
i chrupkość, jest też bardzo dekoracyjna.
Quinoa komosa ryżowa biała 250g

Wysoka zawartość białka

Quinoa, czyli komosa ryżowa pochodzi
z Ameryki Południowej. Świetnie sprawdza się
do lekkich sałatek. Do deserów czy koktajli.
Jako kasza do zupy. Do dań z sosem.
Do pieczonych i suszonych warzyw.
Krem kokosowy do ubijania 400 ml

Wegańska bita śmietana

Krem na bazie ekstraktu z kokosa.
Produkt zawiera aż 80% ekstraktu
z kokosa. Po ubiciu jest idealnie puszysty,
co sprawia, że jest doskonałym wegańskim
zamiennikiem tradycyjnej bitej śmietany.
Mleczko kokosowe skondensowane 200 ml

Tropikalna kokosowa nuta

Mleczko skondensowane na bazie
ekstraktu z kokosa o białej, lekko
przezroczystej barwie i słodkim smaku.
Doskonały, wegański zamiennik tradycyjnych
mleczek skondensowanych. Produkt zawiera
aż 75% ekstraktu z kokosa.
Sól himalajska Kala Namak 50 g

Idealna dla wegan

Swój niepowtarzalny, szarobrunatny
kolor oraz charakterystyczny, siarkowy
smak i aromat zawdzięcza specjalnemu
procesowi wypalania w piecu. Doskonała
w kuchni roślinnej, do przygotowania
wegańskiej ``jajecznicy`` z tofu.
Tahini Premium 300 g

Doskonale kremowa

Aksamitnie kremowa pasta
o wyrazistym smaku, który zawdzięcza
sezamowi stanowiącemu 100% produktu.
Niezastąpiona do przygotowania hummusu
oraz baba ghanoush. Doskonała jako smarowidło
do pieczywa oraz dodatek do dań słodkich

NAJNOWSZE PRZEPISY

Kawa mrożona malinowo-kokosowa Delicious Place

Grillowany kurczak z quinoa i warzywami Yummy_fotografia_kulinarna

Czekoladowy pudding z tapioki na mleczku kokosowym Smukłe Widelce

Imprezowy poncz z pulpą mango i marakują Foxx Gotuje

Wegańska sałatka z tofu, solą Kala Namak i chia Smukłe Widelce

Czekoladki z tapioki z galaretką mango Smukłe Widelce

Puszyste placuszki na mleczku kokosowym i pulpą marakuja Smukłe Widelce

Galaretka z tapioką i pulpą mango Smukłe Widelce

Truskawkowa bubble tea

Kokosowa strucla z lukrem marakuja Delicious Place

Babeczki mango z kremem kokosowym Delicious Place

Ciasto raffaello z żelką z marakui Jedz Pysznie

Chałwowiec z tahini bez pieczenia Czarna Wisienka

Kruche ciasteczka z mango curd Waffle.plantation

Cynamonowe muffinki z mango i chia Waffle.plantation

Sałatka a’la tabbouleh z komosą ryżową i sosem satay Fotografkaa

Mus Tahini Fly me to the spoon

Kokosowe mangomisu z marakują Fly me to the spoon

Kokosowe lassi z owocami liczi z wodą kokosową by Yummy fotografia kulinarna

Prosecco z marakują Yummy fotografia kulinarna

Quesadilla z jackfruitem i czarną fasolą

Boba drink mango marakuja Gotujzdiego

Trufle z komosy ryżowej Kuchenny kodeks

Tarta czekoladowa z mleczkiem kokosowym i marakują Kuchenny kodeks

Świąteczna babka z mango

Kokosowiec bez pieczenia Smukłe Widelce

Świąteczny sernik z marakują Świąteczny sernik

Tarta serowa z mango i kokosem Pysznie czy przepysznie

Świąteczny piernik dla spóźnialskich Mientablog

Ekspresowe piernikowe muffinki Jakjalubiejesc

Wegańskie ptasie mleczko z tapioką Warzywy

Migdałowe ciasteczka z quinoa z lukrem z mango Yummy_fotografia_kulinarna

Dżem malinowo-porzeczkowy z Agar agar Waffle.plantation

Owsiane ciasteczka z Tahini Mientablog

Owsianka z pulpą mango i orzechami nerkowca

Słoik z owocami chia, mango i jogurtem

Smoothie z pulpą mango i nasionami Chia

Naleśniki z pulpą mango

Bowl na śniadanie z pulpą mango

Deser dyniowy z pulpą mango

Jesienny napar z pulpą mango Smukłe Widelce

Kokosowy deser z tapioki z grillowanymi nektarynkami

Tosty z jogurtowym sosem Tahini i warzywami

Sernik z pulpą mango bez pieczenia Waffle.plantation

Pudding z tapioką mleczkiem kokosowym i mango Praktykulinarni

Sernik brownie z mango Jakjalubiejesc

Pianki z mango Warzywy

Wegański deser z marakują

Risotto z mleczkiem kokosowym i mango Volodymyr Testardi

Mango sticky rice z mleczkiem skondensowanym Yummy_fotografia_kulinarna

Sałatka z grillowanym schabem w sosie śliwkowym Ros Thai Thai Smyk w kuchni

Tortilla z szarpanym jackfruitem i warzywami

Sałatka z kurczakiem i sezonowymi owocami

Bezalkoholowe mohito bazyliowe z wodą kokosową z wit. C Zdrowo_w_15_minut

Espresso panna cotta z agar agar Waffle.plantation

Sałatka z grillowanym kwiatem bananowca w sosie musztardowo-miodowym

Wegański sernik na zimno z truskawkami i nasionami chia o_chochelka

Sałatka z mango i krewetkami

Wege curry z jackfruitem i szparagami Mientablog

Serniczek z tapioką i musem mango Smukłe Widelce

Bezglutenowe kruche ciasteczka z komosą ryżową i chia Smukłe Widelce

Wege burger z szarpanym jackfruitem i sosem satay Ros Thai Thai

Hummus z czerwonym curry i chlebkiem pita

Sałatka z Quinoa i musztardą miodową Maille

Ice tea z wodą kokosową z witaminą C

Koktajl z marakują i wodą kokosową z acai QF

Zielone smoothie z wodą kokosową z witaminą C

Truskawkowy koktajl z wodą kokosową z liczi QF

Lemoniada rabarbarowa z wodą kokosową z guaraną QF

Lemoniada arbuzowa z wodą kokosową z kofeiną QF

Mango lassi z wodą kokosową i sokiem limonki

Lemoniada ogórkowa z wodą kokosową z liczi QF

Kawa mrożona z mleczkiem kokosowym i tapioką

Mango margarita z marakują

Rajski deser z chia i mango Jakjalubiejesc

Lody z pulpą mango i sokiem z limonki Kuchenny Kodeks

Sernik kokosowy z pulpą mango na zimno Upieklo_mi_sie

Mini serniczki z kremem kokosowym i pulpą mango Pysznie czy przepysznie

Panna cotta z marakują

Kokosowy pudding ryżowy z żelką z marakui Delicious Place

Lemoniada arbuzowa z perełkami tapioki

Smoothie bubble mango

Pudding quinoa z musem z guawy Delicious Place

Tartaletki ala krówka z kokosowym mleczkiem i truskawkami

Babka bananowo-kokosowa Waffle.plantation

Czekoladowe babeczki z kremem kokosowym Kara

Babka kokosowa z polewą mango Czarna Wisienka

Koktalj z jackfuitem i mleczkiem kokosowym

Mango lassi z pulpą mango

Pudding chia z mango i papają

Kokosowo-tahiniowe kruche ciacho z pulpą mango i papają Smyk w kuchni

Wielkanocny mazurek z kremem tahini imarakują Kuchenny Kodeks

Sałatka ziemniaczana z jackfruitem i musztardą Dijon

Smoothie bowl z pulpą mango i ziarnami quinoa

Jak zrobić wegańskie gofry z bitą śmietaną i pulpą z papai?

Chałwa z pasty tahini z migdałami

Drink mango Collins Yummy_fotografia_kulinarna

Winter bubble tea

Świąteczne kakao z kokosową pianką