Prosecco z marakują Yummy fotografia kulinarna

Oceń wpis, aby doradzić innym!

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić.

Średnia ocena 5 / 5. Ilość głosów: 46

Brak głosów do tej pory.

Odkryj przepięknie mieniący się drink z prosecco i imponującymi kostkami z pulpy marakui. Czas przygotowania to zaledwie 5 minut, a idealny smak zostanie na dużo dłużej. Za przepis dziękujemy yummy_fotografia_kulinarna. Sprawdź przepis krok po kroku Kliknij tutaj>

Ilość porcji

Liczba porcji

4

Ilość porcji

Poziom ostrości

ŁAGODNE

Czas przygotowania

Czas przygotowania

5 min

Czas przygotowania

Poziom trudności

ŁATWE

SKŁADNIKI

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1. Pulpę z marakui przelej do foremek do lodów i wstaw na kilka godzin do zamrażalnika.

2. Do kieliszka nasyp ok. pół łyżeczki jadalnego złota i zalej Prosecco. Dodaj kostki zmrożonej pulpy z marakui.

SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRZEPISY

PRZEPISY

WYSZUKAJ PRZEPISY