
Przepisy kuchni na co dzień
Kuchnia europejska w tym polska to połączenie regionalnych smaków i zagranicznych wpływów. Jest świeża, sezonowa i różnorodna. Do najbardziej tradycyjnych dań należą rosół z makaronem, chłodnik z buraków, kotlet schabowy z młodymi ziemniakami i młodą kapustą oraz gulasz wieprzowy. Dla wielu osób te potrawy to wspomnienie dzieciństwa, dzięki czemu zawsze czują się „jak u mamy”. Lecz teraz czas na zmiany! Zobaczcie jak w prosty sposób wzbogacić Wasze dania o delikatną, azjatycką nutę. Do tradycyjnego przepisu dodaj mleczko kokosowe, pastę curry lub grzyby shiitake i odkryj całkiem nowy smak! Nasi kucharze: Pongthep Aroonsang oraz Jarosław Owczarczyk przygotowali dla Was pyszne i łatwe przepisy na co dzień. Więcej przepisów już wkrótce!
Kuchnia
- fushion
- japońska
- tajska
- chińska
- kuchnia na co dzień
- francuska
- amerykańska
- meksykańska
- koreańska
- wietnamska
- śródziemnomorska
- fusion
- włoska
- wegańska
- wegetariańska
Posiłek
Składnik
- pulpa marakuja
- krem kokosowy
- parmezan
- chrupiący czosnek
- chrupiące chili
- sos sojowy
- jackfruit
- musztarda
- mleczko kokosowe
- pulpa mango
- grzyby
- makaron
- mięso
- owoce
- owoce morza
- ryby
- ryż
- warzywa