Grzanki z salsą meksykańską

Oceń wpis, aby doradzić innym!

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić.

Średnia ocena 0 / 5. Ilość głosów: 0

Brak głosów do tej pory.

W pięciu prostych krokach przygotuj niesamowicie chrupiące i aromatyczne grzanki w meksykańskim stylu, które doskonale sprawdzą się jako smakowita przekąska podczas spotkania ze znajomymi lub emocjonującego kibicowania. Do dzieła!

Ilość porcji

Liczba porcji

4

Ilość porcji

Poziom ostrości

ŁAGODNE

Czas przygotowania

Czas przygotowania

20 min.

Czas przygotowania

Poziom trudności

ŁATWE

SKŁADNIKI

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1. W bagietce zrób nacięcia co 1,5 cm.
2. W misce wymieszaj masło, pastę z czosnku i pietruszkę. Dopraw solą i wymieszaj całość.
3. W nacięcia bagietki równomiernie rozłóż masę czosnkową.
4. Piekarnik nagrzej do 175°C. Blachę wyłóż papierem do pieczenia i połóż na nim bagietkę. Piecz przez 15 minut.
5. Bagietkę podziel na kromki i podawaj z meksykańską salsą.

SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRODUKTY

SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRZEPISY

PRZEPISY

WYSZUKAJ PRZEPISY