Lotus Rice
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ RYŻU,
NIEPOWTARZALNY SMAK
DLA SIEBIE
NAJLEPSZY SMAK
Z DOLNEJ
CZĘŚCI DELTY
MEKONGU
I PASJĄ
POZNAJ SMAK WIETNAMU
Początki marki można przypisać pracowitemu wietnamskiemu rolnikowi imieniem Huynh Long, który zbudował mały młyn ryżowy na żyznych polach regionu delty Mekongu. Swoją ciężką pracą przekształcił mały rodzinny biznes w międzynarodową firmę z lokalną wiedzą specjalistyczną. Bogate dziedzictwo i wieloletnie doświadczenie w produkcji ryżu są obecne na każdym etapie, aby wyprodukować ryż najwyższej jakości, od selekcji nasion, sadzenia i zbioru, po przetwarzanie i pakowanie. Lotus Rice stał się międzynarodową marką żywności sprzedawaną w ponad 55 krajach: USA, Europie, Australii, Kanadzie, Afryce i innych częściach świata.
LOTUS RICE
W krainie Dziewięciu Smoków najlepsze ziarna ryżu uprawiane są w harmonii tropikalnego klimatu, żyznych równin zalewowych i odżywczej wody.
Smaczny dodatek
do każdego dania
Po ugotowaniu ma delikatny zapach
kwiatu jaśminu. Średnioziarnisty.
Do potraw z ryb
i owoców morza
Po ugotowaniu nabiera fioletowej barwy,
przez co wygląda niezwykle efektownie
na talerzu. Długoziarnisty.
Polecamy do sałatek
biały oraz dużo bardziej sypki.
Na zewnątrz posiada czerwone otręby,
które nadają mu koloru. Bogaty
w błonnik. Długoziarnisty.
Składnik zup
o charakterystycznym,
zbożowo-orzechowym smaku.
Wysoka zawartość żelaza.
Średnioziarnisty.
Najlepszy do sushi
się wyjątkową kleistością, delikatną
konsystencją, słodkim smakiem i naturalnym
aromatem. Okrągłe ziarna.