Składniki
makaron PSZENNY typu noodle 75 % (mąka PSZENNA, woda, skrobia z tapioki, sól, sos
fermentowany z PSZENICY (woda, PSZENICA, sól), regulatory kwasowości: kwas mlekowy, węglany
potasu; substancja zagęszczająca: alginian sodu), sos 12 % (woda, sos SOJOWY (woda, SOJA,
PSZENICA, sól), cukier, sól, sos fermentowany z PSZENICY (woda, PSZENICA, sól), wzmacniacz
smaku: glutaminian monosodowy; regulator kwasowości: octany sodu), mieszanka przypraw w oleju
(olej SOJOWY, cebula, czosnek, imbir, papryka chili mielona 0,5 %, ekstrakt drożdżowy, glukoza, anyż
gwiaździsty w proszku), mieszanka przyprawowa z warzywami i nasionami (cebula smażona (cebula,
skrobia kukurydziana, olej SOJOWY), gotowane i suszone nasiona SEZAMU, marchew suszona w
kawałkach, szalotka suszona w kawałkach, regulator kwasowości: węglany sodu).
W opakowaniu znajduje się plastikowy widelec – do kontaktu z żywnością.
Wartości odżywcze