Pasta awokado z musztardą Dijon

Oceń wpis, aby doradzić innym!

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić.

Średnia ocena 0 / 5. Ilość głosów: 0

Brak głosów do tej pory.

Apetyczna i smaczna pasta z awokado to doskonały dodatek do kanapek, wrapów i burgerów. Dzięki wykorzystaniu esencjonalnej, ostrej musztardy Dijon, pasta posiada mocny smak, który świetnie komponuje się zarówno z mięsem, jak i z warzywami.

Ilość porcji

Liczba porcji

4

Ilość porcji

Poziom ostrości

ŁAGODNE

Czas przygotowania

Czas przygotowania

10 min.

Czas przygotowania

Poziom trudności

ŁATWE

SKŁADNIKI

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Awokado przekrój na pół i wyjmij pestkę. Następnie wydrąż miąższ i przełóż do miseczki.
  2. Dodaj sok z cytryny, musztardę oraz kolendrę, a następnie wymieszaj całość do uzyskania gładkiej konsystencji.
  3. Podawaj zaraz po przygotowaniu.
SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRODUKTY

SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRZEPISY

PRZEPISY

WYSZUKAJ PRZEPISY