Grillowany stek z antrykotu w marynacie galbi O’Food

Oceń wpis, aby doradzić innym!

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić.

Średnia ocena 5 / 5. Ilość głosów: 1

Brak głosów do tej pory.

Grill kojarzy się z kawałkiem dobrego mięsa i właśnie z takim przepisem do Was przychodzimy. Stek marynowany w oryginalnej marynacie o słodko-pikantnej nucie z pewnością zaskoczy smakiem. Dodatek grillowanych warzyw w sosie sojowym będzie doskonałym wykończeniem dania.

Ilość porcji

Liczba porcji

4

Ilość porcji

Poziom ostrości

LEKKO-PIKANTNE

Czas przygotowania

Czas przygotowania

25 min.

Czas przygotowania

Poziom trudności

ŁATWE

SKŁADNIKI

Marynata do warzyw:

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Mięso przełóż do miski, dodaj marynatę galbi BBQ i odstaw do lodówki, najlepiej na całą noc.
  2. Wymieszaj ze sobą składniki marynaty i skrop nią warzywa.
  3. Mięso razem z warzywami grilluj na rumiany kolor.
  4. Gotową wołowinę pokrój w paski, podawaj z grillowanymi warzywami i słodko-pikantnym sosem barbecue, na koniec posyp kolendrą,
SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRZEPISY

PRZEPISY

WYSZUKAJ PRZEPISY