Kanokwan
Tradycyjne
receptury
TAJSKIEGO SMAKU
Poznaj najpopularniejsze
tajskie dania
ULUBIONE
Kanokwan
Kanokwan to rodzinna firma z 30-letnim doświadczeniem. Wszystkie produkty oparte są na tradycyjnych recepturach, aby zaoferować konsumentom autentyczny tajski smak. Z pastą Tom Yum oraz pastą Tom Kha w 15 minut przeniesiesz się na ulice Bangkoku, by spróbować aromatycznych zup Tom Yum z krewetkami oraz Tom kha z kurczakiem. Marka oferuje również pasty curry w trzech stopniach pikantności: pasta curry czerwona – najłagodniejsza, pasta curry żółta – pikantna oraz pasta curry zielona – najostrzejsza. Nie można również zapomnieć o paście Massaman curry, którą zachwyca swoją orzechową nutą i lekką słodyczą. Oprócz szerokiej gamy past warto spróbować sosu Holy Basil, dzięki któremu przygotowujesz szereg dań mięsnych i wegetariańskich, takich jak wołowina z Holy Basil lub smażone tofu. Idealny sos dla koneserów ostrych smaków.
Klasyk tajskiej kuchni
ziół i naturalnych przypraw.
Baza do przygotowania
najpopularniejszego dania
kuchni tajskiej - Pad Thai.
Najbardziej wszechstronna
pasta curry
czerwonymi papryczkami chilli,
ma jasnoczerwony kolor. Dzięki
swojej uniwersalności. występuje
w szerokiej gamie dań. Delikatnie
pikantna.
Curry dla
początkujących
całą gamę pachnących, świeżych
ziół i suszonych przypraw, a za
charakterystyczny żółty odcień
odpowiada kurkuma. Nieco ostrzejsza
niż czerwona pasta.
Aromatyczna
i rozgrzewająca
kokosowym tworzy aksamitny,
lekko pikantny sos ze słodkim
akcentem cynamonu.
Ulubione tajskie
Curry wszechczasów
takim składnikom jak świeże zielone
papryczki chilli, kolendra, limonka
kaffir i tajska bazylia. Najostrzejsze
ze wszystkich curry!
Tradycyjna tajska
zupa kokosowa
pikantna i słona, ta tajska zupa
kokosowa jest sycąca, ale lekka
i pełna smaku.
Najbardziej znana
tajska zupa na świecie
tradycyjnie podawana z ryżem.
Bardzo prosta w przygotowaniu,
z dodatkiem krewetek lub kurczaka
oraz ulubionych grzybów.
Idealny sos
do woka
Tajowie kochają najbardziej.
Ma ostry, pieprzny,
goździkowy smak.