Pudding z quinoa i mleczkiem kokosowym

Oceń wpis, aby doradzić innym!

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić.

Średnia ocena 5 / 5. Ilość głosów: 34

Brak głosów do tej pory.

Pudding z quinoa i mleczkiem kokosowym to lekka, ale sycąca propozycja, która idealnie sprawdzi się po treningu albo jako fit śniadanie. Odrobina limonki, świeże owoce i mięta na topie – smak, który robi robotę!

Ilość porcji

Liczba porcji

3

Ilość porcji

Poziom ostrości

ŁAGODNE

Czas przygotowania

Czas przygotowania

5 min

Czas przygotowania

Poziom trudności

ŁATWE

SKŁADNIKI

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Komosę ugotuj w mleku kokosowym i wodzie. Dopraw cukrem, skórką z limonki oraz szczyptą soli. Pozostaw do delikatnego wystudzenia.
  2. Wystudzoną komosę przełóż do miseczek, dodaj maliny oraz jagody. Podawaj ze świeżą miętą.
SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRZEPISY

PRZEPISY

WYSZUKAJ PRZEPISY