Malinowo – kokosowa kawa mrożona

Oceń wpis, aby doradzić innym!

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić.

Średnia ocena 5 / 5. Ilość głosów: 35

Brak głosów do tej pory.

Gdy masz 5 minut i ochotę na coś wyjątkowego – ta kawa mrożona robi cały efekt. Maliny, kokos i espresso w jednej, chłodnej chwili

Ilość porcji

Liczba porcji

2

Ilość porcji

Poziom ostrości

ŁAGODNE

Czas przygotowania

Czas przygotowania

5 min

Czas przygotowania

Poziom trudności

ŁATWE

SKŁADNIKI

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Schłodzony krem kokosowy ubij z dodatkiem cukru pudru na puszysty krem. Przełóż do worka cukierniczego i wstaw do lodówki. 
  2. Do wysokich szklanek wsyp maliny i rozgnieć. Dodaj lód, wlej część zaparzonej kawy, mleczko kokosowe i uzupełnij kawą. Wierzch udekoruj ubitym kremem kokosowym.
SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRZEPISY

PRZEPISY

WYSZUKAJ PRZEPISY