Makaron z bulionem z wołowiną
Makaron ryżowy, delikatna wołowina, aromatyczny bulion pho i świeża kolendra – tylko 10 minut dzieli Cię od miski pełnej smaku!
SKŁADNIKI
- 1 Bulion do przygotowania zupy pho K-products
- 100 g Makaronu ryżowego do zupy Pho House of Asia
- 150 g polędwicy wołowej pokrojonej w bardzo cienkie plastry
- 40 g kiełków fasoli mung
- 3 plastry chili
- kolendra do podania
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
- Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
- W garnku zagotuj 500 ml wody. Dodaj bulion i ponownie zagotuj przez 5 min.
- W miskach ułóż porcje makaronu, kawałki mięsa, kiełki i zalej bulionem. Posyp pokrojoną kolendrą.
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRODUKTY
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRZEPISY
PRZEPISY