Aromatyczna przekąska z gruszką, warzywami i sosem orzechowym Ros Thai Thai

Oceń wpis, aby doradzić innym!

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić.

Średnia ocena 5 / 5. Ilość głosów: 4

Brak głosów do tej pory.

Czas na szybką, pożywną i pyszną przekąskę, która łączy kremowy smak sosu orzechowego Satay z chrupiącymi warzywami, gruszką i orzechami włoskimi. Ta porcja dostarczy Ci 17 g białka, zdrowe tłuszcze i energię na cały dzień.

Ilość porcji

Liczba porcji

1

Ilość porcji

Poziom ostrości

ŁAGODNE

Czas przygotowania

Czas przygotowania

5 min

Czas przygotowania

Poziom trudności

ŁATWE

SKŁADNIKI

  • 2 łyżki Sosu Satay Ros Thai Thai
  • ½ opakowania jogurtu naturalnego Skyr
  • 20 g orzechów włoskich
  • 1 gruszka pokrojona w słupki
  • 1 marchew pokrojona w słupki
  • Kawałek zielonego ogórka pokrojonego w słupki
  • ½ sztuki czerwonej papryki
  • Kilka liści sałaty rzymskiej

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Jogurt dokładnie wymieszaj z sosem i zjedz z pokrojonymi składnikami.

TIP: Drugą porcję jogurtu zużyjesz do przekąski innego dnia.

SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRZEPISY

PRZEPISY

WYSZUKAJ PRZEPISY