Lekka przekąska z warzywami i sosem Satay Ros Thai Thai

Oceń wpis, aby doradzić innym!

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić.

Średnia ocena 5 / 5. Ilość głosów: 2

Brak głosów do tej pory.

W 5 minut stworzysz pełnowartościowy, niskokaloryczny posiłek z sosem orzechowym Satay i warzywami. Seler naciowy, bogaty w witaminy i minerały, nie tylko wspiera trawienie, ale też odświeża oddech. To prosty sposób na zdrowe podjadanie!

Ilość porcji

Liczba porcji

1

Ilość porcji

Poziom ostrości

ŁAGODNE

Czas przygotowania

Czas przygotowania

5 min

Czas przygotowania

Poziom trudności

ŁATWE

SKŁADNIKI

  • 2 łyżki Sosu Satay Ros Thai Thai
  • ½ opakowania jogurtu naturalnego Skyr
  • 1 banan
  • Marchewka pokrojona w słupki
  • 2 – 3 łodygi selera naciowego pokrojonego w słupki
  • Kilka liści sałaty rzymskiej

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Jogurt dokładnie wymieszaj z sosem i zjedz z pokrojonymi składnikami.
SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRZEPISY

PRZEPISY

WYSZUKAJ PRZEPISY