Zupa pho z wołowiną
Kiedy masz ochotę na Pho, ale zero czasu, sięgnij po gotowy bulion K-Products. Wystarczy kilka składników i 10 minut, by przenieść się smakiem do Wietnamu.
SKŁADNIKI
1 Bulion do przygotowania zupy pho K-products
100 g Makaronu ryżowego do zupy Pho House of Asia
150 g polędwicy wołowej pokrojonej w bardzo cienkie plastry
40 g kiełków fasoli mung
3 plastry chili
kolendra do podania
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
- Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
- W garnku zagotuj 500 ml wody. Dodaj bulion i ponownie zagotuj przez 5 min.
- W miskach ułóż porcje makaronu, kawałki mięsa, kiełki i zalej bulionem. Posyp pokrojoną kolendrą.
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRODUKTY
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRZEPISY
PRZEPISY