Zupa pho z kurczakiem

Oceń wpis, aby doradzić innym!

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić.

Średnia ocena 5 / 5. Ilość głosów: 28

Brak głosów do tej pory.

Bulion Pho K-Products to sekret tej błyskawicznej zupy z kurczakiem, warzywami i grzybami. Azjatycka klasyka w Twojej misce – bez długiego gotowania!

Ilość porcji

Liczba porcji

2

Ilość porcji

Poziom ostrości

ŁAGODNE

Czas przygotowania

Czas przygotowania

10 min

Czas przygotowania

Poziom trudności

ŁATWE

SKŁADNIKI

1 Bulion do przygotowania zupy pho K-products

100 g Makaronu ryżowego do zupy Pho House of Asia

2-3 sztuki Grzybów Shiitake w zalewie House of Asia pokrojonych w cienkie paski

150 g mięsa z kurczaka pokrojonego w bardzo cienkie plastry

pół marchewki pokrojonej w zapałki

3 plastry korzenia imbiru

dymka do podania

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. W garnku zagotuj 500 ml wody. Dodaj bulion i ponownie zagotuj. Dodaj mięso i gotuj przez 5 min.
  3. W miskach ułóż porcje makaronu, kawałki mięsa, marchewkę, grzyby, imbir i zalej bulionem. Posyp pokrojoną dymką.
SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRZEPISY

PRZEPISY

WYSZUKAJ PRZEPISY