Zielone smoothie z wodą kokosową z witaminą C
Macie ochotę na pyszne, zdrowe i sycące zielone smoothie? Wykorzystaj zielone warzywa i zmiksuj je pastą z imbiru i z pyszną wodą z witaminą C, która dodatkowo wzbogaci tę bombę witaminową.
SKŁADNIKI
- 1 puszka Wody kokosowej z witaminą C QF
- 1 łyżeczka Pasty z imbiru House of Asia lub 10 g obranego korzenia imbiru
- 100 g szpinaku
- 1 awokado odmiana Hass
- 200 g gruszki pokrojonej na kawałki
- 40 g soku z cytryny
- Kilka kostek lodu
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
- Szpinak, awokado, gruszkę, imbir oraz sok z cytryny przełóż do wysokiego naczynia, zmiksuj, pod koniec dolej wodę kokosową i dodaj kostki lodu.
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRODUKTY
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRZEPISY
PRZEPISY