Vergery grillowane w azjatyckim stylu
Wegetariańska wersja popularnego fast-foodu z udziałem soczystych vergerów od Yummity! Dodaj pełną białka pastę z fasoli oraz swoje ulubione warzywa i stwórz pyszną kanapkę, którą zapragniesz jeść codziennie!
SKŁADNIKI
- 1 opakowanie mixu do vergerów, ulubiony smak
- 4 łyżki pasty z fasoli
- 4 bułki do burgerów
- 4 liście sałaty
- 1 pomidor pokrojony w plastry
- 1 czerwona cebula pokrojona w krążki
- Ulubiony sos do burgerów
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Masę na vergery przygotuj według wskazań na opakowaniu.
2. Rozgrzej grill, a następnie rozłóż vergery na ruszcie i grilluj po 3 minuty z każdej strony.
3. Rozkrojone bułki podpiecz na grillu lub suchej patelni. Spody posmaruj pastą z fasoli, a następnie ułóż kolejno: sałatę, vergera, pomidora i cebulę. Całość polej ulubionym sosem i przykryj bułką.
Polecane sosy:
Sriracha
BBQ
Musztarda Dijon
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRODUKTY
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRZEPISY
PRZEPISY