Spring rolls z owocami i sosem śliwkowym Ros Thai Thai
Spróbuj owocowych, przepysznych spring rollsów z owocami. Przygotujesz je w zaledwie 15 minut i do tego bez moczenia papieru. PS danie będzie smakować idealnie ze śliwkowym sosem Ros Thai Thai
SKŁADNIKI
8 szt. Papieru do sajgonek bez namaczania House of Asia
Kilka łyżek Sosu śliwkowego Ros Thai Thai
1 awokado
1 kalarepa
6-8 truskawek
1/2 mango
1/4 melona
Kilka gałązek kolendry i mięty
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
- Awokado, kalarepę, mango oraz melona obierz i pokrój w cienkie paski, a truskawki w plasterki.
- Na desce ułóż pionowo arkusz papieru. Na 2/3 jego długości rozłóż owoce, połóż gałązkę kolendry, 2 liście mięty i zwiń ciasno w rulon. Przekrój na 3 kawałki i podawaj z sosem śliwkowym.
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRODUKTY
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRZEPISY
PRZEPISY