Makaron z bulionem z wołowiną

Oceń wpis, aby doradzić innym!

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić.

Średnia ocena 5 / 5. Ilość głosów: 30

Brak głosów do tej pory.

Makaron ryżowy, delikatna wołowina, aromatyczny bulion pho i świeża kolendra – tylko 10 minut dzieli Cię od miski pełnej smaku!

Ilość porcji

Liczba porcji

2

Ilość porcji

Poziom ostrości

LEKKO-PIKANTNE

Czas przygotowania

Czas przygotowania

10 min

Czas przygotowania

Poziom trudności

ŁATWE

SKŁADNIKI

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. W garnku zagotuj 500 ml wody. Dodaj bulion i ponownie zagotuj przez 5 min.
  3. W miskach ułóż porcje makaronu, kawałki mięsa, kiełki i zalej bulionem. Posyp pokrojoną kolendrą.
SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRZEPISY

PRZEPISY

WYSZUKAJ PRZEPISY