Makaron z bulionem z kurczakiem
Makaron ryżowy, kurczak, aromatyczny bulion pho i świeża kolendra – tylko 10 minut dzieli Cię od miski pełnej smaku!
SKŁADNIKI
- 1 Bulion do przygotowania zupy pho K-products
- 100 g Makaronu ryżowego do zupy Pho House of Asia
- 2-3 sztuki Grzybów Shiitake w zalewie House of Asia pokrojonych w cienkie paski
- 150 g mięsa z kurczaka pokrojonego w bardzo cienkie plastry
- pół marchewki pokrojonej w zapałki
- 3 plastry korzenia imbiru
- dymka do podania
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
- Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
- W garnku zagotuj 500 ml wody. Dodaj bulion i ponownie zagotuj. Dodaj mięso i gotuj przez 5 min.
- W miskach ułóż porcje makaronu, kawałki mięsa, marchewkę, grzyby, imbir i zalej bulionem. Posyp pokrojoną dymką.
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRODUKTY
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRZEPISY
PRZEPISY