Lemoniada rabarbarowa z wodą kokosową z guaraną QF

Oceń wpis, aby doradzić innym!

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić.

Średnia ocena 5 / 5. Ilość głosów: 2

Brak głosów do tej pory.

Letnie orzeźwienie o smaku wody kokosowej i rabarbaru. Jesteśmy na tak! Sięgnij po najnowsza wodę QF z dodatkiem magnezu, która będzie wsparciem dla dobrej pracy mózgu, mięśni i koncentracji, a przy okazji smakuje wybornie.

Ilość porcji

Liczba porcji

4

Ilość porcji

Poziom ostrości

ŁAGODNE

Czas przygotowania

Czas przygotowania

30 min.

Czas przygotowania

Poziom trudności

ŁATWE

SKŁADNIKI

  • 2 puszki Wody kokosowej z guaraną QF
  • 350 g rabarbaru pokrojonego na kawałki
  • 150 g truskawek
  • 50 g cukru
  • 10 g liści mięty
  • 20 g soku z cytryny
  • Kilka kostek lodu
  • Do dekoracji kilka listków mięty

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Rabarbar, truskawki, cukier, miętę i sok z cytryny przełóż do wysokiego naczynia, zmiksuj, pod koniec dolej wodę kokosową. Lemoniadę przelej przez drobne sito lub gazę i wstaw do lodówki.
  2. Lemoniadę podawaj z miętą i kostkami lodu.
SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRZEPISY

PRZEPISY

WYSZUKAJ PRZEPISY