Lemoniada rabarbarowa z wodą kokosową z guaraną QF
Letnie orzeźwienie o smaku wody kokosowej i rabarbaru. Jesteśmy na tak! Sięgnij po najnowsza wodę QF z dodatkiem magnezu, która będzie wsparciem dla dobrej pracy mózgu, mięśni i koncentracji, a przy okazji smakuje wybornie.
SKŁADNIKI
- 2 puszki Wody kokosowej z guaraną QF
- 350 g rabarbaru pokrojonego na kawałki
- 150 g truskawek
- 50 g cukru
- 10 g liści mięty
- 20 g soku z cytryny
- Kilka kostek lodu
- Do dekoracji kilka listków mięty
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
- Rabarbar, truskawki, cukier, miętę i sok z cytryny przełóż do wysokiego naczynia, zmiksuj, pod koniec dolej wodę kokosową. Lemoniadę przelej przez drobne sito lub gazę i wstaw do lodówki.
- Lemoniadę podawaj z miętą i kostkami lodu.
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRODUKTY
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRZEPISY
PRZEPISY