Kokosowa kawa mrożona
Mrożona kawa kokosowa gotowa w 5 minut – orzeźwiająca, kremowa i efektowna. Idealna, gdy potrzebujesz chwili ochłody w dobrym stylu!
SKŁADNIKI
- 150 g Kremu kokosowego do ubijania QF Quality Food schłodzonego
- 400 ml Mleczka kokosowego 16 – 19 % Kara
- 100 ml kawy, np. podwójne espresso
- Kilka kostek lodu
- 50 g cukru pudru
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
- Schłodzony krem kokosowy ubij z dodatkiem cukru pudru na puszysty krem. Przełóż do worka cukierniczego i wstaw do lodówki.
- Do wysokich szklanek wsyp lód, wlej część zaparzonej kawy, dodaj mleczko kokosowe i uzupełnij kawą. Wierzch udekoruj ubitym kremem kokosowym.
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRODUKTY
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRZEPISY
PRZEPISY