Czekoladowy pudding z tapioki na mleczku kokosowym Smukłe Widelce
Zanurz się w smaku czekoladowego puddingu z tapioki na mleczku kokosowym! Podążaj za instrukcjami i już za chwilę będziesz mógł rozkoszować się tym wyjątkowym smakiem. Za przepis dziękujemy Smukłe Widelce.
SKŁADNIKI
- 100 ml Mleczka kokosowego light 11% Kara + 100 ml wody
- 1/8 szklanki szklanki Tapioki pereł QF Quality Food
- łyżka kakao
- 2 łyżki cukru/ ksylitolu lub miodu
- banan + łyżeczka masła
- Garstka ulubionych owoców
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
- Mleczko zmieszaj z wodą, zagotuj z tapioką do miękkości.
- Dodaj kakao i ksylitol.
- Na patelni podsmaż kawałki banana na maśle.
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRODUKTY
SPRAWDŹ
POWIĄZANE PRZEPISY
PRZEPISY