Zupa pho z wołowiną

Oceń wpis, aby doradzić innym!

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić.

Średnia ocena 5 / 5. Ilość głosów: 27

Brak głosów do tej pory.

Kiedy masz ochotę na Pho, ale zero czasu, sięgnij po gotowy bulion K-Products. Wystarczy kilka składników i 10 minut, by przenieść się smakiem do Wietnamu.

Ilość porcji

Liczba porcji

2

Ilość porcji

Poziom ostrości

ŁAGODNE

Czas przygotowania

Czas przygotowania

10 min

Czas przygotowania

Poziom trudności

ŁATWE

SKŁADNIKI

1 Bulion do przygotowania zupy pho K-products

100 g Makaronu ryżowego do zupy Pho House of Asia

150 g polędwicy wołowej pokrojonej w bardzo cienkie plastry

40 g kiełków fasoli mung

3 plastry chili

kolendra do podania

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. W garnku zagotuj 500 ml wody. Dodaj bulion i ponownie zagotuj przez 5 min.
  3. W miskach ułóż porcje makaronu, kawałki mięsa, kiełki i zalej bulionem. Posyp pokrojoną kolendrą.
SPRAWDŹ

POWIĄZANE PRZEPISY

PRZEPISY

WYSZUKAJ PRZEPISY